حجت الاسلام و المسلمین سید خلیل حسینی

ساخت وبلاگ

آخرین مطالب

    امکانات وب

    http://s7.picofile.com/file/8250952342/photo_2016_05_11_16_08_15.jpg

    در آن زمان نامی آشنا در تمام راوند بود و جوانان مذهبی و انقلابی همواره از وجود او کسب فیض می کردند. ایشان هم اکنون در قم مشغول افاده و استفاده هستند.

    http://s6.picofile.com/file/8250952368/photo_2016_05_11_16_08_40.jpg

    کتاب بهشت بندگی در عصر ظهور و تمرین بندگی در عصر غیبت، نوشته استاد سید خلیل حسینی به چاپ رسید.

    این کتاب  که تازه ترین  تالیف ایشان است در یازده فصل تدوین شده است که در هر فصلی به گوشه ای از مطالب پیرامون بندگی پرداخته شده؛ از جمله: شکوفایی بندگی در عصر ظهور، تمرین بندگی، طعم و لذت بندگی خدا، انگیزه های بندگی، آفات و دردسرهای بندگی، یاوران راه بندگی، بازگشت به بندگی، آثار عبودیت و بندگی در دنیا، آثار بندگی در آخرت.

    در بخشی از مقدمه کتاب بهشت بندگی آمده است:

    انسان آنگاه به مقصد نهایی خود می رسد که تمام نیروهای نهفته در وجودش در مسیر بندگی به فعلیت برسد و به کمال بندگی دست یابد و این نیازمند شرایط خاصی است که یکی از آنان دسترسی کامل به امامی است که در مسیر حرکت، لحظه به لحظه مراقب انسان بوده، او را دستگیری نماید و این شرایط به طور کامل تنها در عصر ظهور محقق می شود، عصری که عقول انسان ها به کمال رسیده و تمام عوامل موفقیت فراهم است. بدین جهت است که عصر ظهور را عصر کمال بندگی می نامیم....

    کتاب بهشت بندگی در عصر ظهور پس از چاپ و انتشار کتاب «بهشت اخلاق» توسط همین نویسنده تألیف شده که با استقبال خوب خوانندگان مواجه بوده است.

    http://s7.picofile.com/file/8250952384/photo_2016_05_11_16_08_48.jpg

    به گزارش خبرگزاري کتاب ايران(ايبنا)، اين كتاب، برگزيده‌اي از درس‌هاي اخلاق اسلامي است كه مولف با دانش‌پژوهان و طلاب علوم ديني، به گفت‌وگو و بحث پرداخته و به درخواست آنان به صورت كتاب درآمده است.

    اثر حاضر، راه‌هاي تزكيه نفس و خودسازي را براي سالكان ارايه و چگونگي تزكيه و خودسازي را تشريح مي‌كند.

    كتاب حاضر در هفت فصل به مساله تزكيه و خودسازي پرداخته است. در فصل نخست اين اثر با عنوان «خودشناسي» ضرورت خودشناسي بحث و بررسي مي‌شود.

    حسيني درباره ضرورت خودشناسي اين‌گونه مي‌نويسد: «انسان موجودي است كه خود را دوست مي‌دارد و براي خود، سعادت و خوش‌بختي مي‌خواهد و در صدد آن است كه نيازهاي خود را برآورده كند تا از اين راه به كمال و خوش‌بختي برسد. حال جاي اين سوال است كه تا انسان، خود را نشناسد و نيازهاي خود را شناسايي نكند و با امكانات و سرمايه‌هاي دروني خود آشنا نشود، مي‌تواند برنامه صحيحي در زندگي داشته باشد و به خواسته‌هاي خود برسد؟ و آيا چنين برنامه‌اي از شكل و محتواي صحيحي برخوردار خواهد بود؟
    كسي كه نمي‌داند چگونه موجودي است و زندگي موقت و محدودي دارد يا براي هميشه زنده خواهد بود، نخواهد توانست برنامه صحيحي براي چگونه زندگي كردن داشته باشد. همچنين ندانستن اين كه آيا نياز انسان، طعام خوردن است يا اطعام، او را بر سر دوراهي قرار خواهد داد. آشنا نبودن با امكانات و سرمايه‌هاي دروني خود، انسان را از رسيدن به قله‌هاي سعادت به كمك اين سرمايه‌ها باز خواهد داشت. خلاصه اين كه آشنايي با خود است كه مي‌تواند هدف صحيحي را در زندگي براي انسان ترسيم و راه درستي را براي رسيدن به آن ارايه كند.
    اديان آسماني، به ويژه دين مبين اسلام، پيشوايان دين و علماي اخلاق، تاكيد فراوان بر خودشناسي داشته‌اند.» 

     مولف سپس به بيان مفهوم خودشناسي مي‌پردازد و مي‌نويسد: «مقصود از خودشناسي، نگاه سطحي داشتن به انسان نيست؛ زيرا بديهي است كه انسان، داراي حواس پنجگانه، چشم، گوش، زبان و... است و بر اين اساس، نيازهاي مادي فراواني دارد؛ بلكه در اين جا مراد، آشنايي با خودي است كه او را از ساير موجودات جداكرده، پرونده زندگي‌اش را براي هميشه باز نگاه مي‌دارد و نيازهاي نامحدود و بي‌پايان او را در مقابل چشمان او قرار مي‌دهد و از او مي‌خواهد كه براي رسيدن به كمال و سعادت هميشگي، از آنها ياري بخواهد.»

    خودسازي (جهاداكبر)، موانع راه خودسازي، ياوران راه بندگي، كارهاي لازم در خودسازي، چگونگي خودسازي و آداب زندگي حسن سلوك با ديگران، عناوين فصول ديگر اين اثر را تشكيل مي‌دهند.

     

    سخنرانی حجت الاسلام حسینی در ماه محرم الحرام

    راوند در رهگذر تاریخ...
    ما را در سایت راوند در رهگذر تاریخ دنبال می کنید

    برچسب : حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده,حجت الاسلام والمسلمین,حجت الاسلام والمسلمین حسن گلستانی,حجت الاسلام وافی,حجت الاسلام والمسلمین نقویان,حجت الاسلام والمسلمین عالی,حجت الاسلام والمسلمین فرحزاد,حجت الاسلام والمسلمین شهاب مرادی,حجت الاسلام والمسلمین ماندگاری,حجت الاسلام والمسلمین رنجبر, نویسنده : rahavanda بازدید : 593 تاريخ : پنجشنبه 18 شهريور 1395 ساعت: 23:52